Op zoek naar een tof en vooral positief kado? Voor jezelf, familie, team, collega, partner of iemand die iets speciaals verdient? Een viering bij je organisatie zoals een een jubileum? Dit staat er in de top 10 bij Liefs op papier!

 

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een geliefde, vriend, familielid of collega of iemand die juist iets speciaals verdient? Dan is Liefs op papier de online plek om wat passends te vinden.

Hier zijn de top 10 cadeau-ideeën die je zou kunnen overwegen:

  1. Pluimpjes, de leukste complimentenkaartjes in verschillende thema’s. Een passend compliment voor elk moment!
  2. Een notitieblokje met positieve Pluimpjes tekst, zoals Je bent goud waard.
  3. Een set wenskaarten voor alle gelegenheden.
  4. Een verjaardagskalender.
  5. Een Pluimpje met edelsteen.
  6. Stickers om een laptop of agenda te versieren.
  7. Een verrassingspakket met uiteraard positieve inhoud!
  8. Een kadopakket, er zijn verschillende soorten; collega kadopakket, vriendschapspakket, een mysterybox, bedankpakketjes en nog veel meer.
  9. Pluimpjes magneten. Deze kunnen op de koelkast, prullenbak, archiefkast, afwasser, noem maar op! Een positieve reminder voor elke dag!
  10. Een cadeaubon, om zelf te (laten) kiezen uit de shop.

Bij Liefsoppapier vind je niet zomaar een cadeau, maar iets speciaals en unieks. Het is een plek waar alles met liefde en aandacht gemaakt en ingepakt wordt.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, bij Liefs op papier vind je altijd iets wat past bij de ontvanger en de gelegenheid. En, ook belangrijk, het gaat niet alleen om het cadeau zelf, het gaat ook om het gevoel dat je krijgt bij de producten van Liefs op papier; een goed gevoel met een prachtige glimlach!

De positieve producten zijn ook zeer geschikt als cadeaus voor speciale dagen. Denk bijvoorbeeld aan Nationale Complimentendag op 1 maart of de Dag van de leraar of de Dag van de Zorg.

Voor deze gelegenheden heeft Liefs op papier een ruim assortiment aan kaarten, Pluimpjes en stationery. Zo kun je op een persoonlijke en originele manier jouw waardering overbrengen aan de ontvanger.

Want met de positieve producten van Liefs op papier wordt elke bijzondere gelegenheid nóg specialer!

 

Dit blog bewaren om later nog eens terug te lezen? Top 10 kado_liefsoppapier