Liefs op papier.nl | KvK 59544422 | BTW ID NL002093713B70
Leusden | 3832AK, 9

Algemene voorwaarden
Bij bestelling gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden.

Auteursrecht/gebruikslicentie
Al het materiaal (foto`s, kaarten, etc) is gemaakt door Shelley Brandon - Liefs op papier, tenzij anders aangegeven (waaronder de producten van Cats on Appletrees, producten van keramiek, acrylblokken en inktpads). Wil je kopiëren, in welke vorm dan ook, met name gericht op commerciële doeleinden, contact de auteur dan eerst voor toestemming. Wil je materiaal delen met anderen, via de social media of vermelden op je website? Leuk en mag, mits dit in de oorspronkelijke vorm gedaan wordt met de bronvermelding en vermelding van: liefsoppapier.nl of #liefsoppapier.

Levering
Verzending binnen 1 - 3 werkdagen. Het kan voorkomen dat het bestelde artikel niet meer voorradig is. Hiervan stellen wij je op de hoogte.

Leveringsgebied
Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Bezorgen
Bestellingen worden verzonden via PostNL. Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en de verzender kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen via email.

Bezorgkosten
De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten binnen Nederland of ander EU land.

Privacy
Persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand. Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). De uitgebreide Privacyverklaring is via de link in de Footer van de webshop te vinden.

Retourneren
Voor aankopen ontvangen per post geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode kan je je bestelling annuleren en de producten ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Verplicht is een begeleidend schrijven met ordernummer.

Annuleren Zakelijk
Voor zakelijke annuleringen gelden andere voorwaarden. Bij annulering van de opdracht voor verzending van de producten worden de tot dan gemaakte kosten in rekening gebracht of 50% van het totale bedrag. Deze worden tevens opgenomen in de offerte voorafgaand aan de opdracht.

Betaling
Wij maken gebruik van betaling na ontvangen factuur (betaaltermijn 8 dagen) en IDEAL (zonder extra kosten) en SOFORT banking (+ € 0,30 bankkosten) als betaalmethode.

Wederverkoop
Neem voor wederverkoop en de daarbij geldende voorwaarden contact op.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2021 liefsoppapier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel