Leuk dat je er bent!

Liefs op papier is in 2017 opgericht door Shelley Brandon. Zelfstandig ondernemer sinds 2008 en heeft daarvoor gewerkt in het bedrijfsleven en semi-overheid. Diverse functies vervuld zoals coach, trainer en staffunctionaris. Shelley is een creatieve duizendpoot, een voorbeeld hiervan is dat zij al jaren veel leuks ontwerpt, ook voor andere ondernemers, en diverse coachtools, trainings, - en coachprogramma's (heeft) ontwikkeld.

Pluimpjes
De Pluimpjes zijn ontstaan vanuit haar coachpraktijk voor jongeren. Vaak gaf zij (en nog steeds) een lieve positieve tekst in de vorm van een sticker of notitieboekje mee ter ondersteuning van het veranderproces tijdens en na de coaching. De tekst - een affirmatie - dat je elke dag bewust laat zien dat je er mag zijn.

De producten van Liefs op papier worden met liefde zelf ontworpen en gefotografeerd (met uitzondering van de producten van Cats on Appletrees en het keramiek). De Liefslijn is uitgegroeid tot verschillende soorten Pluimpjes, notitieboeken, planners & agenda’s, verjaardagskalenders, diverse ansichtkaarten, coachtools en een herinneringenlijn.

Liefs op papier is nu een enorme groeispurt aan het maken, wat fantastisch is! Vanaf 2022 is Liefs op papier ook een erkend leerbedrijf voor MBO leerlingen en komt alles weer mooi samen. Ondernemen, coachen, creativiteit en ontwikkelen ineen! Met als missie: nog veel meer complimenten de wereld in om mensen een glimlach te bezorgen!
 

 

 

  'Liefs op papier heeft positieve producten voor elk moment van de dag, voor  jezelf of een ander en vooral voor een glimlach!'

 

 

 

 

 

© 2017 - 2022 liefsoppapier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel