Eerder geplaatste reviews in het gastenboek op Liefsoppapier.nl
(per 9 februari 2021 overgestapt op webwinkelkeur)

Geplaatst door Alex

08-02-2021 | 22.48

Oooh wat een leuke kaartjes!zo tof om cadeau te geven en zelf te gebruiken dus...top!Ga er nog bestellen! En een hele snelle service en mooi ingepakt

Geplaatst door Chanel

27-01-2021 | 20.44

Wow, wat een snelle levering: maandag bestelling geplaatst en op dinsdag al aangekomen! Wat is het leuk ingepakt en wat een leuke set, je kunt zien dat het met zorg en liefde wordt gemaakt . Ik ga hier zeker nog vaker bestellen, zodat ik nog meer mensen blij kan maken met deze leuke kaartjes!

Geplaatst door Mary

20-01-2021 | 16.07

Wat een leuk ingepakt pakje. Echt een kadootje. Nu alle mooie kaarten versturen met de motiverende teksten.

Geplaatst door Leen

20-01-2021 | 13.46

Een topservice vind je bij liefs op papier: maandag bestelling geplaatst, op woensdag aangekomen! Steeds prachtig ingepakt, een plezier om het te mogen ontvangen! Hiervan word ik steeds heel gelukkig! ❤️

Geplaatst door Herma

19-01-2021 | 18.48

Prachtige kwaliteit artikelen, super service.
Als een prachtig cadeau verpakt, echt een feest om uit te pakken en alles te bekijken en uit te pakken!
Ik kom zeker terug!

Geplaatst door Patricia

15-01-2021 | 17.12

Net de Pluimpjes 1&2 binnen. En wat zijn ze gaaf!!
Snelle levering, leuk & mooi ingepakt met een persoonlijke noot.
Zeker het bestellen waard

Geplaatst door Bea Dankelman

08-01-2021 | 23.48

Zo feestelijk ingepakt! Echt een cadeautje als de bestelling op de deurmat valt. En zo super leuk, het handgeschreven bedankje , dat vind ik zo mooi en persoonlijk! Ik ben heel erg tevreden! Dus complimenten zijn op zijn plaatst ! Thanks weer voor de fantastische service !

Geplaatst door Tamara

07-01-2021 | 18.18

Super goede service, mooi ingepakt eigenlijk zonde om uit te pakken. Het boekje was ondanks de drukte net voor kerst ook heel snel bezorgd. Top service!!

Geplaatst door Mirjam

19-12-2020 | 17.30

Net iemand blij gemaakt met een kadootje van liefs op papier. Bedankt! ????

Geplaatst door Sandy

12-12-2020 | 20.40

Wat heb jij prachtige artikelen in jouw webshop! Ik was als een kind zo blij toen mijn pakketje aankwam! ????
Hier ga ik nog vaak bestellen!

Geplaatst door Renate

08-12-2020 | 15.56

Collegiale pluimpjes besteld en TROTS OP JOU kaartjes ter waardering van onze lieve collega's. We zijn er super blij mee! Alles werd binnen 3 werkdagen geleverd en Shelley heeft het bijzonder leuk (met aandacht) voor ons ingepakt. Fijne communicatie gehad tijdens het bestelproces i.v.m. de snelle levering op ons verzoek. Zeker een aanrader!

Geplaatst door Tamara

03-12-2020 | 16.51

Ontzettend blij met m’n spulletjes Shelley denkt echt met je mee.. en wat wordt het mooi ingepakt met heel veel zorg en liefde.. super mooi echte kadootjes, en dan net even meer..
Echt een aanrader.

Geplaatst door Anita

25-11-2020 | 15.10

mijn pakketje ontvangen en super leuk ingepakt.
Ga zo door. het zijn super leuke dingetjes .

Geplaatst door Jennifer

24-11-2020 | 08.50

Collegiale pluimpjes besteld; super leuk zijn ze! Om cadeau te doen of uit te delen. Heerlijk om pakketje van Liefs op papier te ontvangen. Ik ben fan. ❤️

Geplaatst door Diana

23-11-2020 | 10.11

Net een nieuwe werkplek, dus mijn nieuwe team verrast met de leuke kerstkaartjes met edelstenen. Iedereen was blij verrast. Echt een aanrader. Tot snel weer ❤️

Geplaatst door Marjo

13-11-2020 | 11.14

Vandaag mijn bestelling mogen ontvangen. Wat een feestje om dat uit te pakken! Zag er zo mooi uit, dat het bijna zonde was om het uit te pakken. En dan ook nog een extra cadeautje erbij gekregen! Wat ontzettend lief en leuk. Super service, snel geleverd, mooi om te ontvangen en uit te pakken. Top! Ga vooral zo door!

Geplaatst door Patricia

06-11-2020 | 10.10

Deze week pluimpjes besteld om te gebruiken op de werkvloer. Ik had ze snel nodig, superfijn dat dit ook lukte. Pluimpjes zijn heel leuk. Dank Shelley! Leuk ook handgeschreven kaartje en dat het ingepakt is. Tks!

Geplaatst door Annemarieke Uijtendaal

05-11-2020 | 10.34

Wat is ie leuk, de 2021 agenda! Het was al een cadeautje om deze te ontvangen, zo prachtig ingepakt. Het begint met een handig jaaroverzicht voorin. Dan per week een totaaloverzicht wat ik zelf heel handig vind. En uiteraard op elke week een lieve, motiverende spreuk. Ik vind het een aanrader!

Geplaatst door Mandy

23-10-2020 | 16.55
eerst een paar weken geleden mijn zus blij gemaakt en vandaag was mijn schoonzus blij met haar kaartje en steen
top!

Geplaatst door Virginia

18-10-2020 | 12.58

Meerdere malen besteld, altijd snel geleverd en leuk ingepakt ! Een cadeau om te krijgen en te geven . Het handgeschreven kaartje maakt het persoonlijke van je bestelling Helemaal af ! Met liefde ingepakt en gemaakt.

Geplaatst door Marja

15-10-2020 | 09.04

Gisteren de puberwaaier ontvangen. Hoe leuk was het om dit al ingepakt te zien! ❤️ Nu kan ik het zelf zo doorgeven als kadootje.
Echt supersnelle levering, snel contact en wat een mooie artikelen! Pluim van mij????

Geplaatst door Carola

30-09-2020 | 13.53

Voor het eerst wat besteld, mooi ingepakt en over nagedacht met een briefje wat wat is.
Super tevreden.
Dankjewel Shelley

Geplaatst door Christianne

23-09-2020 | 21.26

Super service! Meerdere malen met veel plezier bestellingen gedaan bij Liefs op papier. Shelley is zeer betrokken en vriendelijk. Bestellingen worden met veel aandacht en liefde ingepakt en verstuurd. Dankjewel!

Geplaatst door Monique Wolff

16-09-2020 | 12.39

Wat word ik hier blij van!
Het uitpakken, de pluimkaartjes en een tekstje handgeschreven.
Een volwaardig cadeautje (al weet je wat erin zit).
Bedankt

Geplaatst door Inge

15-09-2020 | 15.21

Het lijkt een eenvoudig postpakketje, maar eenmaal open...is het een kadootje. Met veel zorg en complimentjes is mijn bestelling ingepakt. Mijn dag is meer dan goed dankjewel

Geplaatst door Brigitte

01-09-2020 | 19.14

Wat een super service van Shelley! Alles klopt en wordt nog prachtig ingepakt ook. Snelle reactie op verzoekjes en veel is mogelijk. Dank je wel Shelley, tot de volgende bestelling!!

Geplaatst door Marjanne

01-09-2020 | 16.29

Bedankt voor de fijne en snelle service! Dochter op de valreep blij gemaakt met haar agenda en alles super leuk verpakt! ????????

Geplaatst door Susanne

19-08-2020 | 09.41

Ik ben heel erg blij met mijn bestelling bij liefs op papier. Via de site bestelde ik een altaartje en vroeg er een speciaal pluimpje bij. Binnen een aantal minuten nam Shelley persoon contact met mij op om de tekst af te stemmen. De vrienden die mijn bestellingen kado kregen (de volgende dag al) waren er heel erg blij mee❤️

Geplaatst door Asja De Reviere

18-08-2020 | 18.53

Wat een aangename verrassing bij het openen van mijn (snel!) geleverde doos. Alles zo mooi ingepakt, een echte aanrader! Hier krijg je spontaan een goed gevoel van ... een echte aanrader! Laat die afspraakjes maar komen, ze krijgen één voor één een plekje in mijn planner!

Geplaatst door Lieke

11-07-2020 | 20.06

Wat een mooie coachkaarten en leuke pluimpjes! Super mooi ingepakt en keurig verzonden. Echt top! Ik ga zeker vaker bestellen ????

Geplaatst door Alexandra

04-07-2020 | 11.49

Wat een grote doos en wat netjes ingepakt ivm het cadeaupapier. Zo mooi. Zo blij. Hartelijk dank! Snelle levering en mooi verpakt. Ik ga de stempels heel vaak gebruiken. En van het papier ga ik mooie zakjes maken.

Geplaatst door Marina

02-07-2020 | 14.49

Vandaag mijn pakketje met jullie eigen merk stempels en nog wat Cats on Appletrees ontvangen. Superleuk! Maar wat het vooral leuk maakte, is dat het zo gezellig en mooi ingepakt is. Bijna zonde om open te maken! Ik kom graag nog eens online shoppen!!

Geplaatst door sandra

26-06-2020 | 22.18

Wat een cadeau om te krijgen. Met aandacht en liefde verstuurd en verpakt. Snelle verzending. Bedankt .

Geplaatst door Sammie

20-06-2020 | 16.38

Ik was superblij verrast met mijn bestelling (inmiddels al een paar nieuwe gedaan) het is een waar kadootje om te ontvangen, ook al is het voor jezelf. De aandacht die er aan besteed wordt, maakt dat je jezelf speciaal voelt. Dank je wel

Geplaatst door Mascha

03-06-2020 | 21.01

Jippie,ik kan heerlijk aan de slag! Zo leuk ingepakt ook! Dankjewel voor de goede levering.
Op naar veel pluimpjes maken voor mensen die dat verdienen ????

Geplaatst door Suus

26-05-2020 | 09.42

Gister met mijn verjaardag super mooie stempels gekregen! ???? Mooi verpakt, het was een feestje om het open te maken! ❤

Geplaatst door Margreet

21-05-2020 | 09.34

Op maandag een aantal stempels besteld en op dinsdag al in huis! Super mooi ingepakt, echt een kadootje om te ontvangen! Blij met mijn bestelling, ik ga zeker vaker bij liefs op papier wat bestellen! Écht een aanrader!

Geplaatst door annemarie

20-05-2020 | 20.18

voor zoons en dochterdag heb ik pluimpjes besteld. Gisteren besteld, vandaag geleverd. En ook nog prachtig ingepakt. zag er echt schattig uit. Zonde om uit te pakken. Een pluim voor Liefs op Papier. Ik raad het aan iedereen aan. Geef eens wat vaker een complimentje aan iemand. enne Shelley Heel erg bedankt voor de snelle service. . ik ben super enthousiast.

Geplaatst door Charlotte

20-05-2020 | 13.08

Gisteren plaatste ik mijn bestelling en vandaag werd het pakje al bezorgd. Alles opnieuw piekfijn ingepakt! Altijd weer een plezier om de persoonlijke boodschap erbij te lezen Bedankt voor de goede service!!

Geplaatst door Anne

07-05-2020 | 13.10

Wat een mooie agenda is het! De levering was snel en ik werd helemaal verrast door het leuke pakketje met leuke extraatjes!

Geplaatst door Bente

03-05-2020 | 09.38

Het pakketje was super snel binnen en nog eens heel erg leuk ingepakt! De kwaliteit van de pluimpjes planner voelt heel goed aan (en hij is ook nog eens super betaalbaar). Kan niet wachten om 'm te gebruiken.
 

Geplaatst door Milicia

09-04-2020 | 16.26

Ik ben heel blij met de collegiale pluimpjes. Het zijn mooie kaartjes van goede kwaliteit. Daarnaast levert Shelley een super persoonlijke service, dus deze aankoop maakt me helemaal vrolijk!

Geplaatst door Marc

06-04-2020 | 11.14

Wat een topservice! Op zaterdagmorgen bedacht dat we al onze honderd medewerkers een Trots op jou-kaartje wilden sturen om ze een hart onder de riem wilden steken in deze bijzondere tijd. Diezelfde middag was alles geregeld met Liefsoppapier. Enkele dagen later waren de kaarten binnen en kon het schrijven beginnen. Dank hiervoor!

Geplaatst door Sandra

28-03-2020 | 19.45

Snelle levering en prachtige verpakt. Leuke kaartjes waarmee ik anderen blij kan maken.

Geplaatst door Diana

08-03-2020 | 12.06

Wauw wat een krachtige tool zijn voor mij de associatiekaarten.
Het helpt coachees in het verwoorden en geeft ruimte door associatief te mogen denken.
Bijzonder vind ik alle mooi verhalen wat men ziet in de kaartjes ieder vanuit zijn/haar eigen perspectief.
Goed werk Shelley!

Geplaatst door Roxanne

24-02-2020 | 09.31

Wauw! Wat een service! Ben echt heel tevreden. Je kunt al je wensen opgeven en alles wordt zo ontzettend leuk verpakt..wordt echt aandacht aan besteed!
Een aanrader

Geplaatst door Evelyne Pluim

14-02-2020 | 12.35

Wow... wat ontzettend leuk om zo persoonlijk en super leuk ingepakt je kadootjes te ontvangen. Je doet onze naam echt eer aan!

Geplaatst door Linda

11-02-2020 | 18.53

Zéér tevreden! Mijn bestelling bestond volledig uit cadeaus voor anderen, maar het pakje an sich was voor mij het cadeautje! Heel zorgvuldig ingepakt, met leuke extraatjes en handgeschreven kaart. Dank, Shelley!

Geplaatst door Bea

07-02-2020 | 08.47

Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst en ik ben super tevreden! Altijd word ik keurig op de hoogte gehouden wat betreft de levering. En als het pakje dan heel snel op mijn deurmat valt is het altijd een cadeautje om uit te pakken. En super leuk, altijd een persoonlijk bedankje erbij! Super blij met LiefsOpPapier

Geplaatst door Martine

17-01-2020 | 11.49

Een super leuk pakket ontvangen! Heel erg blij mee.

Geplaatst door Karel Pluim

29-12-2019 | 08.29

We hebben de kaartjes in zowel de Nederlandse-, als in de Duitse taal besteld. Wij waren aangenaam verrast. Dit gaan we aan veel cadeaus toevoegen, als persoonlijk (visite)kaartje !

Geplaatst door Marloes

18-12-2019 | 23.03

Wat ziet het er fantastisch uit! Op papier maar ook echt in het echt. Ik heb genoten van het pakketje uit pakken en kan niet wachten om het te geven.

Geplaatst door Sandra

18-12-2019 | 15.13

Super snelle levering van mijn pakketje! En weer zo leuk ingepakt! Dankjewel! ( ook voor het extraatje) superlief! Tot de volgende keer!

Geplaatst door Marjon

05-12-2019 | 08.36

Ondanks de drukte rond Sinterklaas was het pakketje heel snel binnen, erg leuk verpakt en met een persoonlijk berichtje en extra lieve kaartjes erbij. Erg leuk om zo de dag te beginnen, dank je wel Shelley!

Geplaatst door Liesbeth

02-12-2019 | 15.31

Wat een super leuke webwinkel. En wat ben jij lief en ontzettend klantvriendelijk Shelley. Het was echt een feestje om het pakketje uit te pakken, je kunt zien dat het met aandacht is ingepakt. Ik zal je winkel aanraden bij anderen en kom zeker nog eens terug. Bedankt voor deze leuke ervaring.

Geplaatst door Bianca

06-11-2019 | 19.04

Mooie complimentenkaartjes! Erg leuk verpakt met een bijzonder handgeschreven kaartje erbij! Erg leuk en attent. Dank je wel!

Geplaatst door Maartje

31-10-2019 | 08.49

Top bedrijf!! Na een kleine fout in de bestelling snel contact met Shelley en meteen een passende oplossing. Super service. De kwaliteit van het product is ook erg goed en mooi. Ik zou deze webwinkel zeker aanraden!

Geplaatst door yvonne sluimer

23-10-2019 | 08.38

wat leuk om jullie pakketje te ontvangen,
zo leuk ingepakt, net een feestje.
Dank jullie wel

Geplaatst door Carole

08-10-2019 | 20.31

Tijdens de Week van het Werkgeluk hebben we de complimentenkaartjes (Nederlands en Engels) geïntroduceerd bij Independer. Ze zijn zeer positief ontvangen door de collega's, die elkaar op een laagdrempelige en leuke manier in het zonnetje konden zetten. Zeker een aanrader!

Geplaatst door Chantal

27-09-2019 | 16.57

Associatiekaarten gister besteld en vandaag al in huis. Een cadeautje om uit te pakken. Met veel zorg en een persoonlijke noot ingepakt. Top zeg!! Dankjewel

Geplaatst door Anja

10-09-2019 | 19.01

Vandaag de stempels gehad. Het pakje zag er erg leuk uit.
Ben er blij mee! ????

Geplaatst door Bea

10-09-2019 | 13.29

Wat een leuke lieve artikelen zijn er te vinden op de site. En wat ben ik super tevreden met de levering! Snel geleverd en een echt cadeautje om uit te pakken. Ik kan zien hoeveel oprechte aandacht er is besteed aan het verzenden! Ik ben super tevreden en erg blij met de bestelde artikelen! Heel erg bedankt en zeker tot een volgende keer !

Geplaatst door Laura

31-07-2019 | 20.35

Hele leuke site met leuke artikelen .de kaartjes met pluimpjes zijn mooi en de rest ook.

Ga zo door.

Geplaatst door Ingeborg van Harten

29-07-2019 | 08.32

Wij hebben vorige week op een bedrijfsfeest 600 complimentenkaartjes uitgedeeld aan onze medewerkers. Die mochten ze aan elkaar geven op de avond zelf... en het was een groot succes . Iedereen vond het leuk om op zo'n laagdrempelige manier wat extra waardering naar elkaar te geven tonen. We gebruiken de kaartjes ook in feedback training - de reacties zijn altijd positief. (En jullie customer service is echt fantastisch.)

Geplaatst door Marie-Claire

24-07-2019 | 18.51

Mijn 2e bestelling gedaan, bedankt voor de snelle levering en dat nog wel op je verjaardag! Wat zijn ze leuk de pluimpjes, het zit ook nog eens super leuk ingepakt! ????

Geplaatst door Corinda

09-07-2019 | 23.10

Vandaag een schoolagenda voor mijn dochter binnen gekregen. Was een cadeautje omdat ze het zo goed heeft gedaan met alles dit jaar. En het was daadwerkelijk ook een cadeautje: wat was het mooi en zorgvuldig ingepakt! Een superlief persoonlijk kaartje erbij gedaan en nog een extra cadeautje wat speciaal op haar betrekking heeft en wat hier enorm gewaardeerd is ? Ook supersnel binnen gekregen. De agenda ziet er prachtig uit, veel ruimte om dingen te noteren en op iedere pagina een leuke tekst en een boost? kortom top!

Geplaatst door Eva

15-06-2019 | 01.19

Vorige week twee steentjes besteld, voor mij en mijn vriend. Het magnesiet en de kleur wit passen goed bij hoe onze relatie is. Nu dragen we het hartje beide altijd bij ons. We voelen ons hierdoor extra verbonden. Ik had de bestelling super snel in huis! Heel mooi en eenvoudig ingepakt ook!

Geplaatst door Sandra

09-06-2019 | 16.50

Alweer mijn tweede bestelling en wederom een super snelle levering. Ook weer erg leuk verpakt....dankjewel! ?

Geplaatst door Elles

05-06-2019 | 19.50

Vandaag mijn eerste bestelling binnen gekregen. Wat een leuk pakketje was er van gemaakt!
Toen ik een paar vragen over deze pre-order had, werden ze snel en positief beantwoord.

Ben dus zeer tevreden over deze webwinkel!

Geplaatst door Sandra

28-05-2019 | 22.37

Kort geleden 1 setje pluimpjes besteld. Daar was ik zo weg van dat ik is even op de site liefsoppapier ben gaan neuzen.

En wat een leuke dingen zag ik hier allemaal..hmm toch nog 2 extra pluimsetjes besteld en een nieuwe agenda!

Als het pakketje aankomt is het een feestje om hem open te maken. Ik had het zelf besteld dus wist wat erin zat, maar het zit zo leuk ingepakt en beplakt met een mooie sticker dat het cadeautjes gevoel hoog is. Zo is de bestelling nog bijzonderder. Heel gaaf dat het zo verstuurd wordt. Ik vind zelf het inpakpapier cute.

Snelle service en levering. Op vragen krijg je altijd een reactie. Ik ben er weg van!

De planner staat ook nog op mijn want to buy list.

Ik heb inmiddels de eerste pluimpjes al uitgedeeld en de reacties erop zijn tof.

In 1 woord : top!

Groetjes Sandra

Geplaatst door Vera offenga

21-05-2019 | 22.08

Vandaag mijn supergave journal en planner binnengekregen. Erg tevreden met alles en topservice!! Ik ga zeker vaker bestellen. Superleuk!!!! Een aanrader!!

Geplaatst door Sandra

10-05-2019 | 12.46

Bedankt voor de super snelle levering en zo leuk verpakt! ?

Geplaatst door Sandra

09-05-2019 | 19.43

Wauw wat een feestje dat uitpakken van mijn pakketje!
De bestelling is écht super snel en tof verzonden, enorm bedankt! Ik ga een aantal mensen blij maken met pluimpjes ♡
Lieve groet Sandra

Geplaatst door Diana

07-05-2019 | 17.28

De bestelling is echt een feest om uit te pakken, zó leuk!
Daarnaast wordt het heel snel verzonden ??

Geplaatst door Corinda

30-04-2019 | 20.05

Pasgeleden won ik een setje pluimpjes. De kaartjes zien er zo mooi uit en de teksten zijn zo treffend! Stiekum vind ik het jammer om ze weg te geven

Geplaatst door Giselle

10-02-2019 | 10.50

Ik heb meerdere keren een bestelling geplaatst en elke keer is deze snel geleverd en geweldig ingepakt. Erg tevreden over de kwaliteit en dat terwijl het erg betaalbaar is. De laatste bestelling die ik heb geplaatst was voor een pluimpje voor m'n zusje. Om te zeggen dat ik trots op haar ben. Een erg klein gebaar, maar met een geschreven brief erbij heeft niemand het in de ruimte droog gehouden. Soms geven de kleinste gebaren de grootste reacties. Zeker een aanrader!

Geplaatst door Marlon

29-01-2019 | 19.47

Super gave site en hele goede service!??

Geplaatst door Anita Peters

26-01-2019 | 14.53

Lieve Shelley,
Wederom bedankt voor de super leuke memo en notitieblokjes.
En zo snel, en super leuk verpakt!
En bedankt voor het extra cadeautje ♡
Wordt hier zo blij van,
Liefs Anita

Geplaatst door Rita Evers

25-01-2019 | 11.01

Deze week m’n eerste bestelling geplaatst. Snel geleverd en dat alles met een super aardig kaartje en m’n spulletjes verpakt als een kadootje.

Dank je wel en tot een volgende keer.
 

Geplaatst door Miranda

23-01-2019 | 13.11

Té leuk. Gisteren lag het als een cadeautje in de brievenbus. Ontzettend leuk verpakt en geweldige kaartjes. Ik had de serie 2 gekocht. Top !??‍♀️

Geplaatst door Thea

10-01-2019 | 11.39

Stempels zijn erg leuk . Makkelijk ophalen in hetzelfde dorp .
Zo ontzettend leuk verpakt !
Hoop dat er nog veel nieuwe stempels bijkomen.

Geplaatst door Fenna

28-11-2018 | 12.54

Geweldige artikelen! Leuke tekstjes, mooi materiaal.

Geplaatst door Laura Dekker

28-09-2018 | 19.27

Ik ben op de site: liefsoppapier.nl terecht gekomen omdat ik opzoek was naar een herinneringenboekje. En die vond ik op deze super leuke site! Ik ontving het boekje erg snel, super leuk ingepakt met een persoonlijk berichtje erbij en andere leuke dingetjes uit de webshop.. Om blij van te worden! Bedankt voor je super service Shelley! En tot de volgende bestelling.

Laura Dekker (ilinkincontact)

Geplaatst door Chantal

24-09-2018 | 16.54

Mooie website

Geplaatst door Chantal

24-09-2018 | 16.53

leuke stempels

Geplaatst door charlotte

21-09-2018 | 18.23

wat een super leuke website!! heb besteld voor mijn oma en moeder, wat ziet het er leuk uit allenmaal! ze gaan het super leuk vinden !! echt een aanrader

Geplaatst door Manja

11-09-2018 | 15.33

Wat een cadeautje om een bestelling van Shelley thuis te mogen ontvangen. Zo veel liefde en moeite in n envelopje! Ik word er helemaal blij van. Dankjewel, ik ga er ook weer iemand blij mee maken!

Geplaatst door Iris toth

18-06-2018 | 16.21

Ten eerste wat een mooie kadootje wanneer je de doos opent. Ik hou er van dat er met zoveel liefde om gegaan word met een bestelling. Ik heb ondertussen een planner en net de familieplanner in gebruik. En ik ben er super blij mee. Ook heb ik 2 pluimptjes met hartsteentjes voor mij dochter besteld. Waar zij heel blij mee gaat zijn. Shelley zelf is een hele lieve aardig vrouw die graag met je meedenkt wanneer je om advies vraagt. Ik ben fan van liefs op papier ❤

Geplaatst door Wilma

30-05-2018 | 09.23

Wat een feestje in mijn brievenbus! Leuke spulletjes en zooo leuk ingepakt! Bedankt!

Geplaatst door Tamara

21-03-2018 | 15.50

Super leuke kaartjes ontvangen. Wat een leuke shop is dit, ik wordt er echt helemaal vrolijk van.
Leuk on te krijgen of om weg te geven.

Geplaatst door Linda

05-01-2018 | 22.23

Super blij met de kersverse verjaardagskalender. Leuk verpakt en verrast tijdens het uitpakken met een pluimpje en statische sticker die ik er zomaar bij kreeg. Een pluim voor Shelley voor de snelle en verrassende service!

Geplaatst door Anne

07-11-2017 | 23.27

Wat een superleuke kaartjes! Ik heb al twee pluimpjes als verrassing op het bureau van een collega gelegd. De reacties zijn goud waard!
Deze kaartjes maken mensen vrolijk en blij! Aanrader!

Geplaatst door Loes

03-11-2017 | 09.58

Geluksmoment
Pakje is binnen! Fantastisch om te krijgen en te geven. Dankjewel Shelley

Geplaatst door Erik Riedijk

19-10-2017 | 20.11

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Heel erg leuk, de pluimpjes met mooie hartjes erop in diverse kleuren. De kaarten en andere pluimpjes zijn super handig als je iemand iets leuks wil vertellen op een speciale manier.
Het eerste pluimpje heb ik al aan iemand gegeven.
Ik ben er dus erg blij mee.
Erik Riedijk

© 2017 - 2021 liefsoppapier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel