Sorteer op
 • Belangrijke dagen in 2024
  Belangrijke dagen in 2024

  Belangrijke dagen om bij stil te staan, je waardering uit te spreken, positiviteit uitdelen aan iedereen die een compliment en glimlach verdient.
  Ik heb een aantal van deze mooie dagen in 2024 voor je op een rijtje gezet.

 • Top 10 kado's bij Liefs op papier
  Top 10 kado's bij Liefs op papier

  Op zoek naar het leukste en vooral meest positieve kado? Voor jezelf, familie, team, collega, partner of iemand die iets speciaals verdient? Een viering bij je organisatie zoals een een jubileum? Dit staat er in de top 10.

 • Is het bijhouden van je maandelijkse doelen en ervaringen goed voor je? Gratis downloads
  Is het bijhouden van je maandelijkse doelen en ervaringen goed voor je? Gratis downloads

  Hoe kan het bijhouden van je maandelijkse doelen en ervaringen goed voor je zijn? Het bijhouden van je maandelijkse doelen en het reflecteren daarop kan je helpen om gericht te werken aan wat belangrijk voor je is; blog.

 • Doelen stellen les 1 - filmpje
  Doelen stellen les 1 - filmpje

  Doelen stellen, de eerste stap! Wil je ontdekken hoe je snel en gemakkelijk doelen kan stellen? Hoe je deze dan ook echt kan behalen met meer focus, energie en motivatie? Bekijk de korte video in de link.

 • Nut van het inzetten van de werkvorm Kernwaarden
  Nut van het inzetten van de werkvorm Kernwaarden

  Heeft het nut werkvorm Kernwaarden tijdens een training of coaching in te zetten? Jazeker! Het helpt deelnemers om hun eigen kernwaarden te leren kennen en te begrijpen welke invloed deze hebben op gedrag en beslissingen.

 • Wanneer geef je een compliment
  Wanneer geef je een compliment

  Wanneer geef je een compliment? Een compliment is een krachtige manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt en waardering hebt voor wat hij of zij doet. Wanneer geef je dan een compliment?

 • Complimenten in het onderwijs | ook met motiverende kadotips
  Complimenten in het onderwijs | ook met motiverende kadotips

  Een aankomende toets, overhoring of voorbereiden voor een presentatie of spreekbeurt. Dat kan wat spanning met zich mee brengen. Veel leerlingen zijn dan gebaat bij een fijne motivatie voor-, en achteraf. Wat kun je doen?

 • Associatiekaarten inzetten als coach - trainer
  Associatiekaarten inzetten als coach - trainer

  Associatiekaarten worden vaak gebruikt als hulpmiddel bij een brainstormsessie, workshop, training of coachsessie. Waarom kun je deze werkvorm goed inzetten bij 1-op-1 sessies en teamcoaching en wat levert het je op?

 • Hoe kan een agenda jou helpen met plannen en overzicht?
  Hoe kan een agenda jou helpen met plannen en overzicht?

  Afspraken inplannen gaat steeds meer digitaal. Via je mobiel, laptop, smartwatch. Op een gegeven moment kun je het spoor bijster raken. Geen overzicht meer, afspraken vergeten. Hoe kan een agenda jou hierbij helpen?

 • Welke complimenten geef ik mijn zorgprofessional?
  Welke complimenten geef ik mijn zorgprofessional?

  Zorgmedewerkers spelen een belangrijke rol in het verzorgen en ondersteunen van mensen in onze samenleving. Ongelooflijk veel mensen verzetten dagelijks bergen om dit voor elkaar te krijgen. Lees verder in de blog!

 • Belangrijke dagen om bij stil te staan
  Belangrijke dagen om bij stil te staan

  Dag van de ondernemer, onderwijs, vrijwilliger? Belangrijk extra feestdagen om bij stil te staan. De leukste Pluimpjes kado's uit te delen aan je collega's, stagiaires, gezin, noem maar op! Lees verder in de blog!

 • Liefs op papier in het Algemeen Dagblad
  Liefs op papier in het Algemeen Dagblad

  Het krijg en geven van complimenten. Hoe belangrijk is dat? Wat is de kracht van het uitdelen van de Pluimpjes? Een compliment zorgt voor een goed gevoel. Lees verder in de blog!

 • Wat is de kracht van het geven van complimenten?
  Wat is de kracht van het geven van complimenten?

  Het krijg en geven van complimenten. Hoe belangrijk is dat? Wat is de kracht van het uitdelen van de Pluimpjes? Een compliment zorgt voor een goed gevoel. Lees verder in de blog!

 • Wat is hét ultieme kerstgeschenk voor collega’s en relaties?
  Wat is hét ultieme kerstgeschenk voor collega’s en relaties?

  Voor kinderen is het fijn om zo nu en dan een compliment te krijgen. Een compliment kan ervoor zorgen dat een kind zich echt gezien voelt. Lees verder in deze blog!

 • Hoe gebruik ik complimenten om het teamgevoel te verbeteren in mijn bedrijf?
  Hoe gebruik ik complimenten om het teamgevoel te verbeteren in mijn bedrijf?

  Het geven van complimenten is belangrijk en zeker op de werkvloer. Ga eens bij jezelf na, wat het met je doet als je een compliment krijgt voor alle harde inzet die je levert. Het motiveert, toch?! Lees verder in de blog!

 • Wat kan je doen om je kind extra complimenten te geven?
  Wat kan je doen om je kind extra complimenten te geven?

  Voor kinderen is het fijn om zo nu en dan een compliment te krijgen. Een compliment kan ervoor zorgen dat een kind zich echt gezien voelt. Lees verder in deze blog!

 • Plannen tips!
  Plannen tips!

  Blog Plannen. Heb je ook weleens tijd tekort? Ooit dubbele afspraken gepland? In de knoei met het leren van toetsen of examens? Of een afspraak vergeten te noteren in je agenda of in je digitale agenda? Lees dan de blog voor tips!

De verschillende blogs en in de media met Liefs op papier vind je hier!

Liefs op papier in de media en je kunt alles lezen over het nut van het geven van complimenten, positieve teamontwikkeling, werking van coachtools...
Waarom doe je wat je doet, kun je hiervoor de kernwaarden goed inzetten? Kan dat ook met de assocatiekaarten sets? Etc. Regelmatig zet ik een nieuwe blog op de site.

Wil je zelf over een bepaald onderwerp in combinatie met een van de producten meer informatie lezen? Laat het me weten via info@liefsoppapier.nl!

 

© 2017 - 2024 liefsoppapier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel