Pluimpjes, de leukste complimentenkaartjes!

Op alle kaartjes staan verschillende positieve teksten en op de achterkant is er genoeg ruimte om er eventueel nog iets liefs op te schrijven. Pluimpjes zijn lief om te geven, om te inspireren en te motiveren. Het ideale liefste kado voor jezelf en een ander!


Wat kun je met de Pluimpjes?
Zet de Pluimpjes op je bureau of in de kast (ook leuk met deze kaartenhouders) of hang ze bijvoorbeeld op ergens in huis of op kantoor. Laat ze achter bij het koffie apparaat, verstop ze in de broodtrommel, jas of lade. Je kunt ze ook plakken op een spiegel of ook leuk: gebruik hiervoor de met de magneten of deel ze uit tijdens bijeenkomsten van een training of bij je bedrijf. Pluimpjes zijn ook tof om als kadootje naar je collega's te versturen, enzovoorts.

De mogelijkheden zijn eindeloos en altijd leuk om te geven en te krijgen! Een glimlach gegarandeerd!

Want naast het uitwisselen van mondelinge complimenten is het ook leuk om dit op een andere manier te doen, namelijk met de Pluimpjes producten. Met de Pluimpjes geef je complimenten op onverwachte momenten en op een andere manier, namelijk op papier!

Duurzaam
Het papier van de Pluimpjes heeft de certificaten van de volgende labels: FSC®, EU Ecolabel en Elemental chlorine free (ECF). Dit geldt overigens ook voor veel andere papier poducten van Liefs op papier.

 

© 2017 - 2023 liefsoppapier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel