Pluimpjes, de leukste complimentenkaartjes!

Op alle complimenten-, en motivatkekaartjes staan verschillende positieve teksten en op de achterkant is er ruimte om er eventueel nog iets liefs op te schrijven. Pluimpjes zijn lieve complimentenkaartjes om te geven, om te inspireren en te motiveren. Het ideale liefste kado voor jezelf en een ander!

Wat kun je met de Pluimpjes?

Zet de Pluimpjes op je bureau of in de kast (ook leuk met deze kaartenhouders) of hang ze bijvoorbeeld op ergens in huis of op kantoor. Laat de Pluimpjes - complimentenkaartjes - achter bij het koffie apparaat, verstop ze in de broodtrommel, jas of lade. Je kunt ze ook op een spiegel plakken en ook leuk: gebruik hiervoor de Pluimpjes magneten. Uitdelen tijdens bijeenkomsten van een training, intern verspreiden onder alle medewerkers. Pluimpjes zijn ook tof om als cadeau naar je collega's te versturen, enzovoorts.

De mogelijkheden zijn eindeloos en altijd leuk om te geven en te krijgen! Een glimlach gegarandeerd!

Want naast het uitwisselen van mondelinge complimenten is het ook leuk om dit op een andere manier te doen, namelijk met de Pluimpjes producten. Met de Pluimpjes geef je complimenten op onverwachte momenten en op een andere manier, namelijk op papier! Complimentenkaarten voor iedereen!

Duurzaam

Het papier van de Pluimpjes heeft de certificaten van de volgende labels: FSC®, EU Ecolabel en Elemental chlorine free (ECF). Dit geldt overigens ook voor veel andere papier poducten van Liefs op papier.
 

© 2017 - 2024 liefsoppapier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel