Complimenten - Pluimpjes sets

De verschillende Pluimpjes sets zijn de leukste complimentenkaartjes om te geven, om te inspireren en te motiveren.

Toont alle 16 resultaten

Complimenten - Pluimpjes sets

Pluimpjes, de leukste complimentenkaartjes!

Er zijn verschillende Pluimpjes sets, in het Nederlands, anderstalig en zelfs in het Fries. Op elk kaartje staat een positieve tekst.

Het liefste kado

De Pluimpjes zijn ideaal voor jezelf, gebruik ze bijvoorbeeld als affirmaties, als complimentenkaartjes tof om te geven ter waardering van mensen die je lief hebt, met wie je mee samenwerkt en bijvoorbeeld ook als relatiegeschenk. Pluimpjes kunnen altijd!

Voor zomaar of voor een verjaardag, als speciaal kado (bijvoorbeeld als afscheidscadeau voor je collega) en/of als bedankje. Jubileum te vieren? Dan zijn de Pluimpjes ook superleuk om uit te delen aan iedereen.

Wat kun je met de Pluimpjes?

Zet de Pluimpjes op je bureau of in de kast of hang ze bijvoorbeeld op ergens in huis of op kantoor. Laat ze achter bij het koffie apparaat, verstop ze in de broodtrommel, agenda of rugtas. Je kunt ze ook op een spiegel plakken of koelkast (gebruik hier de Pluimpjes magneten voor) of deel ze uit tijdens bijeenkomsten van een training of bij je bedrijf.

Op het werk

Je kunt de Pluimpjes ook in een mooie bak of schaal doen op de balie, kassa of koffietafel, waaruit klanten en andere bezoekers een complimentenkaartje kunnen pakken. Je zult enorm veel mensen een glimlach bezorgen! Misschien wordt er zelfs een vreugdedansje gedaan op de werkvloer…

Pluimpjes zijn ook geschikt om als cadeau aan collega’s te versturen bij ziekte, als waardering, bedankje of jubileum.

Onderwijs

Op scholen zijn de Pluimpjes ook super te gebruiken als motivatiekaartjes. De Pluimpjes in het onderwijs of voor kinderen kun je uitdelen voor en na een toets, leesmoment of presentatie en natuurlijk aan je collega docent. Alle leerlingen beginnen dan de dag met een glimlach en dus met een goed gevoel aan school!

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos en altijd leuk om te geven en te krijgen! Een glimlach gegarandeerd!

Pluimpjes op maat – zakelijk

Complimentenkaartjes voor alle medewerkers met een gepersonaliseerd voorblad van je bedrijf of instelling? Dat kan! Klik hier gerust voor meer info.

Complimentenkaartjes, voor een goed gevoel en een glimlach!
Leuke lach Pluimpjes