Coachtools en werkvormen

Hieronder staan diverse associatiekaarten, kernwaarden sets, ondersteunende waaiers en educatieve boek(en ). Coachtools en werkvormen voor in de praktijk.

Toont alle 17 resultaten

Coachtools en werkvormen

Diverse coachtools

Op deze pagina staan de diverse Associatiekaarten, kernwaarden sets, tafelopstelling figuren voor Systemisch Werk, de OplosWaaier, de PuberWaaier en educatieve boek(en).

Coachkaarten

De coachtools – werkvormen – zijn geschikt voor ouders/verzorgers, trainers, RT-ers, coaches, workshopleiders en procesbegeleiders; in het bedrijfsleven (profit en non-profit), coachinstellingen, instituten en in het onderwijs. De tools zijn het ideale middel om het gesprek met jezelf en elkaar aan te gaan.

Werkvormen in de praktijk

De diverse coachkaarten kunnen onderdeel uitmaken van een (coach)gesprek met een of meerdere personen. Zoals tijdens een kennismakingsronde bij een training, workshop of individuele gesprekken. Het maakt het onder andere mogelijk om datgene, wat nog lastig is om over te praten, onder woorden te brengen en daardoor bespreekbaar te maken.

Ook zijn de sets goed in te zetten als werkvorm bij bijvoorbeeld intervisie, kennismaking nieuwe groep, evaluatie trainingen, doelen stellen bij workshops en trainingen

* De coachtools zijn zorgvuldig geselecteerd en getest door trainers en coaches in de praktijk. Fotografie door Shelley Brandon (tenzij anders aangegeven).

coachtools