Retourneren, klachten, complimenten en levertijd

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heb je nogmaals 14 dagen te tijd om het gekochte retour te sturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, verzoek ik je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terug te sturen.

Je ontvangt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Meld via de mail info@liefsoppapier.nl de retourzending aan en ik zorg voor de rest! Uiterlijk binnen 14 dagen crediteer ik (stort ik het geld terug) je order na ontvangst retour(melding).

 

Klacht over het product?

Mail me gerust als er iets niet klopt aan het product, dat kan naar info@liefsoppapier.nl. Ik reageer dan zo snel mogelijk met een oplossing!

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij Liefs op papier kenbaar te maken door te mailen naar info@liefsoppapier.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet ergens anders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Complimenten over je ervaring?

Na ongeveer 5 dagen na verzending van je bestelling ontvang je van WebwinkelKeur een uitnodiging voor het invullen en achterlaten van een review over Liefsoppapier. Het wordt enorm gewaardeerd wanneer je de tijd en moeite neemt voor het achterlaten van je ervaring. Belangrijk om te vermelden is dat alle reviews worden getoond en onpartijdig worden beheerd door WebwinkelKeur. Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Op de site van WebwinkelKeur kun je deze maatregelen terugvinden.

Natuurlijk mag je me ook altijd een mail sturen met je ervaring of tag #liefsoppapier op instagram!

 

Levertijd en verzendkosten

Liefs op papier zorgt voor een snelle verzending van je bestelling. Bestellingen die op werkdagen vóór 14 uur binnen zijn, worden meestal dezelfde dag nog verzonden. Lukt niet altijd helaas, het kan zijn dat een product niet meer op voorraad is. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten is een vast tarief, namelijk € 4,95 voor zowel een brievenbuspakket als pakket met track & trace binnen NL.

Levering gaat via PostNL. Garantie van een snelle levering door de bezorgdienst kan ik niet geven.

Ik ben blij dat je er bent pluimpjes liefs op papier