Pluimpjes

Kies hieronder de verschillende Pluimpjes sets of Pluimpjes met edelstenen.

Pluimpjes

Complimentenkaartjes, de leukste!

Op alle complimenten-, en motivatiekaartjes staan verschillende positieve teksten en op de achterkant is er ruimte om er eventueel nog iets liefs op te schrijven.

Pluimpjes zijn lieve kaartjes om te geven, om te inspireren en te motiveren. Het ideale liefste kado voor jezelf en een ander!

Wat kun je met de Pluimpjes:

Zet de Pluimpjes op je bureau of in de kast (ook leuk met deze kaartenhouders) of hang ze bijvoorbeeld op ergens in huis of op kantoor.

Laat de Pluimpjes achter bij het koffieapparaat, vergaderruimte of trainingslokaal of verstop ze in de broodtrommel, jas of lade.

Je kunt ze ook op een spiegel plakken en ook leuk: gebruik hiervoor de Pluimpjes magneten.

Deel ze uit tijdens bijeenkomsten zoals een training of werkoverleg, verspreid ze intern onder alle medewerkers. Pluimpjes zijn ook tof om als cadeau naar je collega’s te versturen voor een verjaardag of bij ziekte.

Er zijn ondernemingen die de Pluimpjes klaar leggen op de balie van de receptie zodat de klanten binnenkomen of weggaan met een glimlach! Superleuk idee 🙂

De mogelijkheden zijn eindeloos en altijd leuk om te geven en te krijgen! Een glimlach gegarandeerd!

Voor een goed gevoel en altijd een glimlach!

Want naast het uitwisselen van mondelinge complimenten is het ook leuk om dit op een andere manier te doen, namelijk met de Pluimpjes producten. Met de Pluimpjes geef je complimenten op onverwachte momenten en op een andere manier, namelijk op papier! Complimentenkaarten voor iedereen!

Duurzaam

Het papier van de Pluimpjes heeft de certificaten van de volgende labels: FSC®, EU Ecolabel en Elemental chlorine free (ECF). Dit geldt overigens ook veel andere papier producten van Liefs op papier.

Pluimpjes op maat?

Ook dat kan, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Snelle verzending

Bestel je vóór 14.00 uur op een werkdag (op vrijdag 12.00 uur), dan gaat de bestelling dezelfde dag nog mee met de post. De bestellingen worden in ieder geval  binnen 1 – 3 werkdagen verzonden. Het kan zijn dat de levering iets langer duurt dan normaal (helaas) vanwege de drukte bij de postbezorging.

 

Collegiale Pluimpjes