Wie is liefs

Leuk dat je er bent!

‘Liefs op papier’ heeft positieve producten voor elk moment van de dag! Met de verschillende Pluimpjes sets geef je de mooiste complimenten op een kaartje! Liefs op papier heeft ook stationary waarin de Pluimpjes teksten terugkomen, zoals in de agenda’s, notitieblokken, planners en kalenders.

De positieve teksten komen ook terug op de Pluimpjes magneten, ansichtkaarten, kado-, en kerstpakketten, kadopapier en nog veel meer! Ideaal om thuis te gebruiken of op school, op kantoor – bedrijf, voor je tiener of collega. De producten zijn overal en door iedereen te gebruiken. 

Creatieve duizendpoot

Liefs op papier is in 2017 opgericht door Shelley Brandon. Zelfstandig ondernemer sinds 2008 en werkzaam geweest in het bedrijfsleven en semi-overheid. Heeft diverse functies vervuld zoals coach, trainer, mediator en staffunctionaris.

Shelley is een creatieve duizendpoot, een voorbeeld hiervan is dat zij veel leuks ontwerpt – ook voor andere ondernemers – van relatiegeschenken tot het het ontwikkelen van diverse gespreksstarters; coachtools voor training, – en coachprogramma’s. 

Pluimpjes

De Pluimpjes zijn ontstaan vanuit haar coachpraktijk voor jongeren. Vaak gaf zij (en nog steeds) een lieve positieve tekst in de vorm van een sticker of notitieboekje mee ter ondersteuning van het veranderproces tijdens en na de coaching. De tekst – een affirmatie – dat je elke dag bewust laat zien dat je er mag zijn. Om te motiveren en te inspireren.

De producten van Liefs op papier worden met liefde zelf ontworpen en gefotografeerd (met uitzondering van de producten van Cats on Appletrees en het keramiek). De Liefslijn is uitgegroeid tot verschillende soorten Pluimpjes, notitieboeken, planners & agenda’s, verjaardagskalenders, diverse ansichtkaarten, coachtools en een herinneringenlijn. 

Erkend leerbedrijf

Liefs op papier heeft een enorme groeispurt gemaakt, wat fantastisch is! Vanaf 2022 is Liefs op papier ook een erkend leerbedrijf voor MBO leerlingen en komt alles weer mooi samen. Ondernemen, coachen, creativiteit en ontwikkelen ineen! Met als missie: nog veel meer complimenten de wereld in om mensen een glimlach te bezorgen!

Pluimpjes set 2
Shelley Brandon

Shelley Brandon

Eigenaar Liefs op papier