Geluk zit vaak in de kleine dingen, zoals een wandeling in de natuur, een roodborstje in je tuin, quality time met dierbaren of een prachtige glimlach van een voorbijganger. Het zijn echte cadeautjes. Waarom? Je krijgt er een goed gevoel van!

Positiviteit

Het leven zit vol mogelijkheden en kansen om je goed te (blijven) voelen. Door positief in het leven te staan, tijd te nemen voor jezelf geef je jezelf de ruimte om te groeien. Het koesteren van mooie momenten geeft je daarbij een fijn en goed gevoel.

Affirmaties

Positieve zinnen of uitspraken die je regelmatig herhaalt zullen je gedachten en overtuigingen positief beïnvloeden. Deze zinnen noem je ook wel affirmaties. Positieve teksten, zoals op complimentenkaartjes, is hiervan een mooi voorbeeld.

Door regelmatig deze affirmaties te gebruiken, kun je je mindset positief veranderen. Het is een krachtig hulpmiddel om negatieve gedachten om te buigen naar positieve. Door bewust te kiezen voor positieve affirmaties, geef je jezelf een mentale boost. Het is een simpele maar effectieve techniek die je kan helpen om meer rust, geluk en positiviteit te ervaren in je dagelijks leven. Hoe fijn is dat!

Kracht van de Pluimpjes

Complimenten in de vorm van Pluimpjes zijn kleine cadeautjes die we aan onszelf en anderen kunnen geven. Ze hebben de kracht om iemands dag op te fleuren en een prachtige glimlach op het gezicht te toveren.

Wanneer je complimenten krijgt zoals over je gedrag, voel je je gewaardeerd, gezien en gehoord. Je wordt er blij van en geeft het vertrouwen in jezelf om door te gaan.

Elk moment is een kans om iemand een glimlach te bezorgen en vanuit je hart is het altijd goed. Laten we dat eens vaker doen!

Voor elk moment een mooi compliment!

In de shop vind je verschillende Pluimpjes sets met altijd een passend compliment: