Welk tof kado vind je onder de 10 euro bij Liefs op papier? Voor een kleine prijs elke dag een glimlach, kan dat wel? Natuurlijk!

Bij Liefs op Papier vind je een heleboel leuke cadeauopties onder de 10 euro. Of het nu gaat om de Pluimpjes sets, positieve magneten of inspirerende notitieboekjes, er is voor elk wat wils.

Zo kun je voor een betaalbare prijs elke dag een glimlach op het gezicht van jezelf of een ander toveren. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de mogelijkheden van een klein gebaar en het maken van een groot verschil.

Bij Liefs op papier vind je altijd iets speciaals en unieks, voor elk budget. En als bonus, ik pak het ook met liefde en aandacht voor je in.

Voor wie

Een lief kado voor jezelf #selfcare of voor iemands verjaardag. Een viering op kantoor of een vrolijke attentie voor al je medewerkers na het werkoverleg.

Ben je op zoek naar een cadeau voor de juf of meester voor het eind van het schooljaar of gewoon omdat je iets liefs wilt geven aan iemand die veel voor je betekent, bij Liefs op papier vind je altijd iets positiefs!

De top 5 kado’s onder de 10 euro:

1. Pluimpjes à € 8,95! Natuurlijk staan deze op nr. 1! Dit zijn namelijk de leukste complimentenkaartjes voor jezelf en een ander. 25 verschillende teksten zodat je bijvoorbeeld elke ochtend met een positieve boodschap de dag kunt starten.

2. Een schrift of notitieblokje vanaf € 3,50. Op en in de schriften of notitieblokjes vind je altijd een positieve Pluimpjes tekst. Dat is toch fijn schrijven!

3. Pluimpjes magneten vanaf € 2,95. De (mini) magneten kunnen op de koelkast, prullenbak, archiefkast, afwasser, noem maar op! Een positieve reminder voor elke dag!

4. De Pluimpjes weekplanner à € 7,95. Een handig weekoverzicht in de vorm van een blok, met lijmrand aan de bovenzijde. Vooral leerlingen ervaren dit als een prettig ondersteunend item bij het leren plannen. Is de week voorbij, dan scheur je de pagina er snel weer af. Zo houdt je het overzicht in 1 oogopslag.

5. Liefs in een doosje à € 9,95. Een lief gehaakt hartje oftewel een pockethug! Het hartje is om bij je te dragen om aan iemand te denken wanneer degene er niet is of als hart onder de riem.

Meer ideeën en positieve kado’s, check de gehele site liefsoppapier.nl